Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізували проєкт "Бюджет участі" - "Нові роздягальні для юних грацій"

У місті Славутичіі реалізували ще один Громадський проєкт "Бюджет участі "- "Нові роздягальні для юних грацій". Проблемою було те, що роздягальні вже давно потребували ремонту іі ммодернізації. Раніше в роздягальнах для дітей були старі стільці та килимовое покриття на декількох гачках на стінах у роздягальні, ....

 


У місті Славутичіі реалізували ще один Громадський проєкт "Бюджет участі "- "Нові роздягальні для юних грацій". Проблемою було те, що роздягальні вже давно потребували ремонту іі ммодернізації. Раніше в роздягальнах для дітей були старі стільці та килимовое покриття на декількох гачках на стінах у роздягальні, більше там нічого не було. Дівчата, які приходили займатися шімнастикою мріяли, щоб умови роздягальні змінилися, модернізувалипся. Тим паче, що в холодну пору року у приміщення температура повітря коливалася від 9 до 14 градусів. Згідно з гігєнічних вимог до спортивних споруд, допустима температура повітря для санітарних вузлів та роздягалень повина бути не менше 25 градусів, у спортивному залі - не менше 18 градусів тепла.

Проєкт подала до Громадського прпоєкту "Бюджет участі" Світлана Воронцова ще 28 вересня 2018 року. Цей проєкт передбачав витрати на 100 тисяч гривень, за те у дитячих спортивних роздягалень фізкультурно-оздоровчого комплексу "Грація" у Тбіліському кварталі з'являться нові меблі та прилади для обігріву приміщення.

 


Світлана Воронцова запропонувала у своєму проєкті так вирішити проблему: закупити нові килими, придбати шкаф для зберігання речей,закупити нові стільці та прилади для обігріву приміщення, це б не лише змінило умови роздягалень, але й знизило ризик захворіти у холодну пору року. 

Так як до Тбіліського ФОКу приходять не лише місцеві спортсмени на заняття, а й приїжджають гості, коли у ФОКу відбуваються турніри, тому потрібно було діяти негайно. 


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: