Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

72 питання на 72 сесії

Нещодавно пройшла чергова 72 сесія Славутицької міської ради. Як і попередні вона проводилася у У великій залі ККК. На сесію було винесено 72 питання, присутні - 19 депутатів. Коротко про основні питання інформував міський голова Юрій Фомічев. - У місті зафіксовано 15 випадків захворювань на СOVID-19. 1....

 

Нещодавно пройшла чергова 72 сесія Славутицької міської ради. Як і попередні вона проводилася у У великій залі ККК. На сесію було винесено 72 питання, присутні - 19 депутатів.

Коротко про основні питання інформував міський голова Юрій Фомічев.
- У місті зафіксовано 15 випадків захворювань на СOVID-19. 1 людина направлена на лікування до Переяслава, 1 особа виписана з міської лікарні, 7 – у стані середньої тяжкості перебувають під наглядом сімейних лікарів. Виявлено 45 контактних осіб. Хворі та контактні особи знаходиться на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів. Центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді надає допомогу особам на самоізоляції, при необхідності, доставляються продукти харчування, ліки. У закладах освіти на заняттях відсутні – 16%, з них 14% – по захворюваності. Славутич залишається у зеленій зоні, проте правил адаптивного карантину необхідно дотримуватися, адже це стосується безпеки і здоров’я всіх жителів.

- Місто готове до опалювального сезону. Договір з НАК «Нафтогаз» є діючий. Ремонт труби центральної котельні відкладено. Замовником робіт виступає Київська ОДА. 14 вересня приїхали підрядники, без відповідних документів, календарного плану робіт, виконувати роботи планували 60 днів. Ризикувати опалювальним сезоном у місті не можна, тому рішенням комісії з надзвичайних ситуацій було вирішено відтермінувати виконання даних робіт.

 

- Діяльність військової частини 3041 розширюється. Для розгортання власної бази керівництву вч запропонована будівля КП «УЖКГ». Депутати підтримали рішення, щодо направлення звернення до арбітражного керуючого щодо можливості передачі будівлі УЖКГ з комунальної власності до державної.

- ВП «АРС» визначено операторам ЦСВЯП. Для Славутича – це можливість додаткових робочих місць.

Прозвучали заяви: секретаря міської ради Володимира Борисова щодо звільнення директора КП «ЖКЦ» Юрія Юрченко, забезпечення ліками ветерана ЗСУ, необхідності відпусток для посадових осіб на період виборчої кампанії; Олександри Кейс щодо передачі персональних даних від ЦНАП до комунальних підприємств.

Заступник міського голови Олександр Линкевич запропонував нагородити відзнакою міської ради «Почесний громадянин міста»:
Ареф’єва Євгенія Віталійовича – учасника бойових дій (посмертно);
Бєлова Володимира Георгійовича – технічного директора - головного інженера ВП «Атомремонтсервіс»;
Савельєва Володимира Костянтиновича – заслуженого тренера України зі стрибків на батуті;
Шаршуна Сергія Володимировича – провідного інженера з ремонту технічного відділу ДСП «Чорнобильська АЕС»;
Юріса Пойканса – Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні.
«За особистий внесок в розвиток міста»:
Купріянову Аліну Анатоліївну – волонтера, члена ГО «Славутицького об’єднання ветеранів АТО та учасників бойових дій»;
Касперовича Ігоря Леонідовича - заступника директора ВП «Атомремонтсервіс» - директора централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива;
Медінцову Любов Олександрівну – головного бухгалтера ДСП «Чорнобильська АЕС»;
Мошківську Людмилу Романівну – старшого викладачу з класу хореографії Дитячої школи мистецтв;
Сулімова Валерія Павловича – голову клубу любителів бігу «Славутич»;
Суріну Наталю Кузьмівну – завідувача дошкільного навчального закладу(ясла-садок) №1 «Калинка».

Рішення щодо присвоєння почесних відзнак міської ради депутатами було прийнято одноголосно.

 

Підтримано рішення про обмеження організації та проведення азартних ігор на території міста Славутич. Внесені змін: до комплексної Програми «Молодь Славутича»; Програми розвитку фізичної культури і спорту; Програми забезпечення землевпорядною документацією міста Славутич; Програми будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів інфраструктури; Програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутича; Програми благоустрою міста Славутича; Програми «Турбота».

Затверджені: підсумки соціально-економічного та культурного розвитку міста Славутича за І півріччя 2020 року; положення про відділ комунальної власності, орендних відносин та приватизації виконавчого комітету Славутицької міської ради у новій редакції; статут Палацу дітей та молоді у новій редакції;
Внесені зміни до міського бюджету м. Славутича на 2020 рік. Розглянута низка інших питань, у тому числі більша частина – земельних.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: