Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізували проєкт "Бюджет участі" - "Бібліотека майбутнього"

У Славутичі реалізували ще один проєкт за допомоги Громадського проєкту "Бюджет участі" - "WEB - бібліотека майбутнього у Дитячій школі мистецтв". Проєкт подала на реалізацію Руслана Шагова (діловод) ще 27 вересня у 2018 році. Цей проєкт зібрав 108 голосів, а на реалізацію проєкту пішло 30 тисяч гривень. руслана Шагова запропонувала створити вільний інформаційний...

 


У Славутичі реалізували ще один проєкт за допомоги Громадського проєкту "Бюджет участі" - "WEB - бібліотека майбутнього у Дитячій школі мистецтв". Проєкт подала на реалізацію Руслана Шагова (діловод) ще 27 вересня у 2018 році. Цей проєкт зібрав 108 голосів, а на реалізацію проєкту пішло 30 тисяч гривень. руслана Шагова запропонувала створити вільний інформаційний простір у бібліотеці, який допоможе вирішити технічні проблеми, налажиться комунікаційна взаємодія між викладачами та учнями, а також у дитячій школі мистецств з'явиться можливість шукати та роздруковувати матеріали, що важливо в соціально-інформаційному світі.

Проюлема була у тому, що протягом 30 років Дитяча школа мистецтв поповнювала фонди своєї музичної бібліотеки нотами, підручниками, посібникми, мистецькими журналами. Так як мистецька біблоткека у приміщені Дитячої школи мистецтв єдина в місті, то потрібно було швидко вирішувати проблему - відсутні технічні засоби інформації (комп'ютери). 

Бібліотека повинна була стати новітньою та сучасною - встановити Wi-Fi, створити електронну базу шкільного фонду, тим самим і полегшити для дітей пошук інформації, бібліотека має надати можливість учням до доступу в інтернет. Так як бібліотека стикнулася з цією проблемою, а вирішення цієї проблем ипотрібні були гроші, Руслана шагова створили проєкт та подала його до Громадського проєкту "Бюджет участі". 

 


У дитячій школі мистецтв вчаться близько 600 учнів, а в бібліотеку навідуються і їх батьки, і педагогічний колектив (49 чоловік)

Зараз у мистецькій біблотеці є проведений інтернет, закупили ноутбуки та принтер. Це допоможе популяризувати бібліотеку та допоможе дітям швидше знаходити інформацію.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: