Завантаження ...

У Славутичі знайшли двох загиблих

Нещодавно славутичанка Олена Морозова виклала в соіальну мережу "Фейсбук" пост, де зверталася до небайдужих допомогти шукати Бушму Миколу та Гапона Олександра, які пішли у ліс та неповернулися. Патрульна поліція та волонтери зібралися 17 вересня о 16.00, щоб розбитися по групкам та почати шукати зниклих. У своєму пості Олена Мороза попередила, що у Миколи епілептичні приступи...

 


Нещодавно славутичанка Олена Морозова виклала в соіальну мережу "Фейсбук" пост, де зверталася до небайдужих допомогти шукати Бушму Миколу та Гапона Олександра, які пішли у ліс та неповернулися. Патрульна поліція та волонтери зібралися 17 вересня о 16.00, щоб розбитися по групкам та почати шукати зниклих. У своєму пості Олена Мороза попередила, що у Миколи епілептичні приступи.


Позавчора знайшли тіло загиблого Гапона Олександра у лісі, тіло вже опізнали. Вчора знайшли тіло Бушми Миколи, як пише Олена Морозова, що тіло знайшла випадково жінка, яка йшла по гриби, глибоко у лісі за Печерським кварталом. 

- Микола також вже опізнаний, ми були свідками. В обох випадках визнали самогубство. Один повішався, а інший порізав вени...Але звичайно інші версії будуть перевірять правоохоронні органи, - пише славтуичанка Олена Морозова.

Начальник Славутицького відділу поліції Владислав Ціось виражає співчуття родинам, які втратили своїх близьких та висловлює слова подяки, волонтерам, які вийшли допомогти поліції у розшуку.

 


- Всі дані про людей, які зараз вважаються безвісти зниклими, в основному це сталось через соціально-психологічні причини, обумовлені депресивним синдромом громадян, обумовлені конфліктними ситуаціями в сім'ї, з друзями, зі знайомими. Так, за останні дві доби до нас звернулися четверо громадян через безвісти зниклих своїх близьких, - прокоментував Владислав Ціось.

З чотирьох безвісти зниклих осіб знайшли троє осіб (двоє покінчили життя самогубством та вже опізнання). Наразі, поліція розшукую Разумова Павла, який не виходить на зв'язок з 10 вересня. 


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия