Завантаження ...

Реалізували проєкт "Бюджет участі" - "(Не) конференція для освітян Славутича

Реалізували ще один проєкт у Славутичі, за допомоги "Бюджету участі" - "(Не) конференція для освітян Славутича". Координаторкою та ініаторкою стала директорка школи №1, Наталія Бардакова. Її проєкт набрав 71 голосів. Опублікувала Наталія Бардакова цей проєкт ще 29 вересня 2017 року. Проєкт передбачає (Не) концеренція у форматі EdСamp - сучасна ефективна система професійного розвитку педагогів...

 


Реалізували ще один проєкт у Славутичі, за допомоги "Бюджету участі" - "(Не) конференція для освітян Славутича". Координаторкою та ініаторкою стала директорка школи №1, Наталія Бардакова. Її проєкт набрав 71 голосів. Опублікувала Наталія Бардакова цей проєкт ще 29 вересня 2017 року. Проєкт передбачає (Не) концеренція у форматі EdСamp - сучасна ефективна система професійного розвитку педагогів. 

- У 2017 році такі (Не) конференції проводилися по всій Україні. Якщо чесно, такою ідейною натхненницей та мотиватиркою була Олена Заставнюк, яка з самого початку їздила по таких (Не) конференціях різного рівня і національного у тому числі. Тому координаторками були ми з нею вдвох, - прокоментувала директорка школи №1, Наталія Бардакова (з посиланням на новинипро).

 


Проєкт розрахований на 36 тисяч гривень. Головною ціллю є створити у місті генерацію нового вчительства, які б не насиджувалися на стереотипах навчаття, а також стимулювати інноваційну діяльність.

- Для того, щоб реалізувати цей проєкт у нашому місті потрібні були гроші. Якщо б ми проходили відбірний конкурсний етап, то 7 тисяч нам EdCamp давав і цього було недостатньо, тому потрібно було шукати інші джерела, том=ді ми вирішили податися на громадський проєкт "Бюджет участі", а реалізували у травні 2018 року. - прокоментувала Наталія Бардакова.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия