Завантаження ...

У Славутичі розмістили фотопостери Віктора Грізи

Нещодавно біля Невського бульвару розмістили фотопостери Віктора Грізи. Проєкт куратора "Арт-простору "Сююреалізм у просторі посмодернізму у Славутичі" тривав до суботи. У проєкті взяли участь арт-резиденти. - Я радий, що наші резиденти взяли участь у фотосесії, крім того сьогодні була фотосесія, коли кожен з нас зустрівся зі своїм его і була можливість поговорити: "Ну як тобі, приятелю, у Славутичі спиться та відпочивається?" - прокоментував куратор "Арт-простору" Віктор Гріза.

 


Нещодавно біля Невського бульвару розмістили фотопостери Віктора Грізи. Проєкт куратора "Арт-простору "Сююреалізм у просторі посмодернізму у Славутичі" тривав до суботи. У проєкті взяли участь арт-резиденти. 

- Я радий, що наші резиденти взяли участь у фотосесії, крім того сьогодні була фотосесія, коли кожен з нас зустрівся зі своїм его і була можливість поговорити: "Ну  як тобі, приятелю, у Славутичі спиться та відпочивається?" - прокоментував куратор "Арт-простору" Віктор Гріза.

- Я сьогодні навіть тут заночую, візьму з собою два дзеркала та буду спостерігати. - поділився Владислав Кришевський, автор виставки "Корінь квадратний".

На фотографіях резиденти виглядають по-різному. Хтось спить, хтось відвернувся, а хтось насолоджується променями сонця, лежачи на розкладному ліжку. Ніби резиденти втомлені від виставок, від розмов і запрошують славутичан побути собою, не застрягати у буденності, а хоч день витратити на те, щоб полежати та подивитися у небо, поспостерігати за хмарками, які розмазують візерунки по синьому небі. Просто полежати зі своїм его та порозмовляти з ним. 

 


- Я лежала зі своїм его, там комфотрно, тепло, - поділилася Юлія Кисєль, авторка виставки "Бомженьки".



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия