Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася виставка Юлії Кисєль

З 4 по 11 вересня у Славутичі проходитиме виставка Юлії Кисєль. Виставка має ориганільну назву, яка запам'яталася глядачам з першого дня відкритті фото-іконопис "Бомженьки". Авторка неординарно підійшла до теми беезхатьків, окреслоивши їх в такому стилі...

 


З 4 по 11 вересня у Славутичі проходитиме виставка Юлії Кисєль. Виставка має ориганільну назву, яка запам'яталася глядачам з першого дня відкритті фото-іконопис "Бомженьки". Авторка неординарно підійшла до теми беезхатьків, окреслоивши їх в такому стилі. 

Презентація відбулася у внутрішньому дворику Міської ради. На початку презентації Юлія Кисєль діставала картини зі звичайної зеленої сумки та роздавала людям аби вони могли побачити їх зі своїх рук. дерев'яні картини були загорнуті у пакетики. Юлія зазначила, що загалом доля життя у її героїв досить трагічна. 

 


- На початку я взагалі фотографувала ляльки, це була моя така психічна травма, але коли я фотографувала, то моє особисте відійшло на другий план, і у моєму оточені з'явилися люди, які роблять і тримають ці ляльки. Тобто інша людина мені стала більше цікава, ніж я сама собі, - прокоментувала Юлія Кисєль, авторка фото-іконопису.

Коли дивишся на такі картина, то ніби вникаєш не тільки у картини авторки вцілому, не тільки в історію створення ідеї та самих картин, а починаєш переживати за тих людей, які зображені на картинах. адже авторка зображ=зила у своїх фото-інописах безхатьок, які тримають в руках старих, роздягнутих, брудних ляльок. 

Віктор Гріза підмітив, що Юлія Кисєль підійшла зовсім нестандартно до висвітлення ціих людей, до висвітлення цієї забутої тематики. Підмітив, що Юлія Кисєль спеціально брала в увагу людей, які випали з нашого суспільства, з якими ніхто не спілкується, чия доля не турбує зараз нікого. 

- Взагалі я ще з 20 років мріяла зробити таку роботу. Це такий був мій шлях на початку, що на початку була девольвація релігії, тому що на початку я ззнімала відео, як взагалі роблять ікони, тільки для того, щоб люди бачили документацію. Що ікони, на які ми молимося, вони надруковані, що вони не Боженькою створені. Що зараз люди моляться на ці ікони, хоча кразе було б звернути увагу на людей, які дійсно потребують допомоги. - пояснила Юлія.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: