Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася виставка Олександри та Влада Кришовських

З 5 по 12 вересня у Славутичі триває виставка молодої подружньої пари з Києва Владислава та Олександри Кришовських. Цей тиждень привсячений творчому живопису. У межах "Арт-презентації "Сюрреалізм у просторі посмодернізму у Славутичі" це вже 7 виставка. Презентація виставки відбулася у приміщення БК "Енергія", на другому поверсі...

 


З 5 по 12 вересня у Славутичі триває виставка молодої подружньої пари з Києва Владислава та Олександри Кришовських. Цей тиждень привсячений творчому живопису. У межах "Арт-презентації "Сюрреалізм у просторі посмодернізму у Славутичі" це вже 7 виставка. Презентація виставки відбулася у приміщення БК "Енергія", на другому поверсі. 

"Корінь квадратний" - так назвали свою виставку двоє митців. Кожна картина вирізняється особливою атмосферою, у кожній картині можна побачити свою психологію. Не доремно у цієї пари ї ж дві вищі освіти: вони художники та психологи. Тому картини вирізніється своїм тонким сюреалістичним живописом. На виставці були представлені також вироби з пап'є-маше від Олександри. Відразу видно кропотливу та довгу роботу дівчини. 

 


Коли заходиш на вистаку, то не відразу розумієш нащо першим глянути, чи на пап'є-маше Олександри, чи на яскраві картини Владислава, з першого погляду,  схожі на ілюстрації з дятичих книг. Їх абстрактні скульптури та несподіваний сюрреалістичний живопис представлений персонажами, яких вигадали подружжя, та який відчувають вони душею. 

- Автор створює світи з відмінної естетикою та непедбаченими подіями і сппонтаними витівками. Владислав презентував цю виставку в Києві, в Одесі та за кордоном, а ось зараз тут. І ось цей весь живопис для пересічних поціновувачів мистецтва. Зараз Владислав тут, тому вітаємо його з відкриттям! - відмітив на початку презентації Віктор Гріза. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: