Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Молодь обирає позитив

«Місто вмирає», «Молодь виїжджає», «Ніхто нічого не робить». Ці фрази можна знайти на сторінках будь-якої громади у соціальних мережах. Але ми досить часто забуваємо, що ми всі і творимо той самий інформаційний простір. Аби наповнити місто позитивом, активна молодь Славутича у День Незалежності 24 серпня ....

 

«Місто вмирає», «Молодь виїжджає», «Ніхто нічого не робить». Ці фрази можна знайти на сторінках будь-якої громади у соціальних мережах.  Але ми досить часто забуваємо, що ми всі і творимо той самий інформаційний простір.

Аби наповнити місто позитивом, активна молодь Славутича у День Незалежності 24 серпня запустила флешмоб #миславутичани. Ви можете доєднатися до флешмобу та розповісти, що готові зробити для Славутича. Саме з нас, нашої чистої вулиці, дружнього під’їзду та позитивної громади міста починається Україна!

Приємно, що до створення відеофлешмобу, розміщеного у соціальних мережах, долучилися і славутичани, які живуть, навчаються та працюють в інших містах. Це свідчить, що колишніх славутичан не буває, а наша діаспора відчуває свою приналежність до міста!

Ви можете також доєднатися до флешмобу. Достатньо лише зробити допис у соціальній мережі та розповісти, за що ВИ любите Славутич та що готові зробити для нього у найближчий рік, із хештегом #миславутичани.

Ми впевнені, що майбутнє міста та України залежить від кожного з нас!


Юрій Мироненко 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: