Завантаження ...

У Чорнобилі спіймали порушників на незвичному транспорті

І знову порушники в зоні відчуження. На цей раз вони проникли на незвичному транспорті. Нещодавно співробітниками відділу державної охорони Чорнобильського заповідника була затримана група осіб на гідроциклах. Нехтуючи правилами радіаційної безпеки, обмежувальними знаками та буйками, що попереджають...

 

І знову порушники в зоні відчуження. На цей раз вони проникли на незвичному транспорті. Нещодавно співробітниками  відділу державної охорони Чорнобильського заповідника була затримана група осіб на гідроциклах. 

Нехтуючи правилами радіаційної безпеки, обмежувальними знаками та буйками, що попереджають про статус заповідної території, порушники безвідповідально зважились на відпочинок у безлюдних місцях зони відчуження. Проте охоронці Заповідника затримали їх до прибуття правоохоронців з підрозділу Національна поліція України

Адміністрація Чорнобильського заповідника повідомляє: відвідати територію, постраждалу від наслідків аварії на ЧАЕС, можна легально й безпечно!

Звертайтесь до уповноваженого державного підприємства ЦОТІЗ - Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення УЗВ, які допоможуть швидко оформити документи та проведуть екскурсію дозволеними маршрутами.

Пам’ятайте: радіаційна небезпека зони відчуження нікуди не зникла!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия