Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ІІнформація від УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Жінкам, що народили після 30.06.2020, міською програмою «Турбота» передбачено надання одноразової грошової матеріальної допомоги. 5 тис. грн – вагітним жінкам на народження дитини при наявності копії оформленого лікарняного листа (по вагітності та пологах) або довідки для призначення і виплати державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами ....

 

Жінкам, що народили після 30.06.2020, міською програмою «Турбота» передбачено надання одноразової грошової матеріальної допомоги.

5 тис. грн – вагітним жінкам на народження дитини при наявності копії оформленого лікарняного листа (по вагітності та пологах) або довідки для призначення і виплати державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами жінкам, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування;

10 тис. грн – породіллям після народження дитини на кожну дитину, при наявності свідоцтва про народження дитини.

Прийом заяв буде здійснюватися у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) за попереднім записом тел. 2-96-94.
***

3 березня 2020 року ухвалено Постанову КМУ «Деякі питання забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою «пакунок малюка».
У 2020 році закупка «пакунка малюка» проводиться державною установою «Професійні закупівлі». Проте 30.06.2020 за результатом розгляду скарг учасників закупівлі, Антимонопольним комітетом України ухвалено рішення відмінити процедуру закупівлі.

Міністерством соціальної політики України для кожної дитини, яка народилася у 2020 році, було розроблено проєкт урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості «пакунка малюка».

Управління соціального захисту населення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: