Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ФДМУ анонсує аукціон із продажу недобудованого готелю у Славутичі

Аукціон із продажу об`єкта незавершеного будівництва - “Готель на 274 номери” у Славутичі Київської області - призначений на 14 серпня. Стартова ціна - 5,5 млн грн...

Аукціон із продажу об`єкта незавершеного будівництва - “Готель на 274 номери” у Славутичі Київської області - призначений на 14 серпня. Стартова ціна - 5,5 млн грн.

Про це  повідомляє  укрінформ

Об`єкт незавершеного будівництва – “Готель на 274 номери”, розташований в м. Славутич. Це недобудована 8-поверхова будівля з підвальним приміщенням. Загальний відсоток готовності об’єкта становить близько 42%.
Аукціон з продажу відбудеться 14 серпня. Зазначається, що загальна площа об'єкта – 14393,9 кв. метрів; стартова ціна – 5,5 млн грн.
Місце розташування об'єкта – місто Славутич, Київська область.

 


Детальніше про об'єкт можна дізнатися за посиланням.
Переможця аукціону перевірять на доброчесність, зокрема, будуть перевіряти, чи не здійснюється покупка за кошти агресора. Після цього протягом 30 днів буде підписаний договір із покупцем. На сплату коштів йому буде відведено 30 днів.

Нагадуємо, чотиризірковий "президентський" готель "Слов’янський" у місті Новгород-Сіверському Чернігівської області виставили на аукціон за стартовою ціною близько 58 млн грн.




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: