Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знову продаж алкоголю, табачних виробів неповнолітнім

Вчора до Славутицького відділення поліції від жителів міста Славутич надійшла інформація про те, що за магазином в Печерському кварталі неповнолітні час від часу розпивають спиртні напої та курять тютюнові вироби. По прибуттю на місце поліцейських встановлено, що неповнолітніх дітей, які б розпивали алкогольні напої, біля магазину не було....

 

Вчора до Славутицького відділення поліції від жителів міста Славутич надійшла інформація про те, що за магазином в Печерському кварталі неповнолітні час від часу розпивають спиртні напої та курять тютюнові вироби. По прибуттю на місце поліцейських встановлено, що неповнолітніх дітей, які б розпивали алкогольні напої, біля магазину не було.

 

В подальшому працівники ювенальної превенції Славутицького відділення поліції в ході проведення перевірки торгівельних закладів виявили та задокументували факт продажу алкогольних напоїв особі, яка не досягла 18 років. На продавця складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.156 КУпАП. В найближчий час протокол буде спрямовано на розгляд комісії  Славутицької міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: