Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЧАЕС продовжує співробітництво з підприємствами зони відчудження

Наприкінці липня завод з переробки рідких радіоактивних відходів Чорнобильської АЕС відвідали представники Центрального підприємства з поводження з радіоактивними відходами (ЦППРВ) Основним інтересом спеціалістів ЦППРВ був контроль технологічних процесів переробки і цементування рідких радіоактивних відходів (РАВ), а також контроль якості виготовлення упаковок з РАВ....

 

Наприкінці липня завод з переробки рідких радіоактивних відходів Чорнобильської АЕС відвідали представники Центрального підприємства з поводження з радіоактивними відходами (ЦППРВ).

Основним інтересом спеціалістів ЦППРВ був контроль технологічних процесів переробки і цементування рідких радіоактивних відходів (РАВ), а також контроль якості виготовлення упаковок з РАВ.

ДСП ЦППРВ — це державне підприємство, що забезпечує експлуатацію сховищ для захоронення радіоактивних відходів України. ЧАЕС передає до цих сховищ власні відходи, що були накопичені протягом існування станції та ті, які утворюються у процесі зняття її з експлуатації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: