Завантаження ...

Славутич та Чернігів = Меморандум про співпрацю

У 2020 році в Славутичі відкрито міський Туристично-інформаційний центр. Центр діє як підрозділ КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. Основне завдання на 2020 рік – реалізація заходів міської програми з розвитку муніципального туризму Славутицького регіону. Одним з напрямків роботи Славутицького...

 

У 2020 році в Славутичі відкрито міський Туристично-інформаційний центр. Центр діє як підрозділ КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. Основне завдання на 2020 рік – реалізація заходів міської програми з розвитку муніципального туризму Славутицького регіону.

Одним з напрямків роботи Славутицького ТІЦ є налагодження партнерських стосунків з Чернігівським регіоном з метою реалізації стратегічного завдання розвитку міста Славутича щодо просування туристичної Дестинації «Славутич – Чорнобиль – Чернігівський регіон».

23 липня 2020 року зроблено черговий крок – підписано меморандум про партнерство та співпрацю між управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради та комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. Меморандум підписали начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук та директорка КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Арина Старовойтова.

 

Варто зазначити, що дружні ділові стосунки наших міст тривають доволі давно й успішно, однак саме зараз підсумком проведеної попередньої, майже трирічної роботи, стало підписання важливого документу. Завдання меморандуму – туристична крос-промоція, ефективна співпраця у напрямку розвитку туризму та рекреацій, сприяння просуванню позитивного іміджу міст Чернігів та Славутич, розвиток внутрішнього та міжнародного туризму, екскурсійної справи.

Формами співпраці наших міст будуть: участь у спільних туристичних семінарах, хакатонах, виставках, форумах, ярмарках, фестивалях, заходах із питань промоції та розвитку туризму в Чернігові та Славутичі; проєктна діяльність; розміщення на офіційних сторінках та веб-ресурсах інформації про діяльність та спільні проєкти.

 

Актуальні туристичні продукти міст Чернігова та Славутича презентували для присутніх фахівець з туристичних послуг Славутицького Туристично-інформаційного центру Кристина Бельченко та директорка КУ «Туристично-інформаційний центр» Чернігівської міської ради Катерина Литвин. Важливу інформацію про плани реалізації проєкту «Славутич – мала культурна столиця України» в рамках гранту Українського культурного фонду надав помічник міського голови м.Славутича Віктор Гріза.

Нагадаємо, що у червні 2020 року також був підписаний меморандум про партнерство та співробітництво щодо підтримки діяльності Туристично-інформаційного центру Дестинації «Славутич-Чорнобиль-Чернігівський регіон». Підписали документ міський голова Славутича Юрій Фомічев, в.о. Михайло-Коцюбинського селищного голови Ніна Ворох, Любецький селищний голова Сергій Пінчук. Основними напрямками співпраці будуть моніторинг сфери надання туристичних послуг, створення туристичних продуктів, впровадження ефективної маркетингової політики та підтримка розвитку малого бізнесу у галузі туристичної інфраструктури.

Інформацію про діяльність ТІЦ м.Славутича ви завжди можете знайти на тематичній сторінці Туристично-інформаційний центр Славутича / Visit Slavutych, а також на тематичнийх сторінках порталу “Славутич – Чернігівський регіон”
https://investslavutych.arr.in.ua/turizm/

Сподіваємося, що підписаний сьогодні Меморандум та проведені спільні робочі зустрічі призведуть до бажаної синергії, а отже до амбітної мети - Славутич увійде до Топ-10 найбільш відвідуваних туристичних локацій Київщини-Чернігівщини.


#slavutych #visitslavutych #тіцславутич #тіц #чернігів #chernihiv

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия