Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі дано старт новим ЕСКО-контрактам, першому пілотному проекту в Україні

В результаті якого передбачається якісно змінити освітлення міста. У амбітному плані – заміна 447 світильників магістрального освітлення на енергозберігаючі, що будуть запрограмовані на автоматичне включення та мають строк служби 23 роки. Планується встановлення 418 світлодіодних світильників....

 
 

В результаті якого передбачається якісно змінити освітлення міста.

У амбітному плані – заміна 447 світильників магістрального освітлення на енергозберігаючі, що будуть запрограмовані на автоматичне включення та мають строк служби 23 роки. Планується встановлення 418 світлодіодних світильників потужністю 80 вт і 29 – 40 вт. Сумарний обсяг інвестицій складає близько 7,5 млн гривень. Термін Еско-контракту до 15 років. Кошти з місцевого бюджету не будуть витрачатися, повернення інвестиції за рахунок економії.

Вже проведено закупівля на послуги з енергосервісу на зовнішнє освітлення, переможцем визначено ТОВ «КИЇВ ЕСКО». До виконання будуть залучатися і міські підприємства. Після завершення робіт економія коштів складе більше 50%. Проект планується реалізувати у цьому році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: