Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова Юрій Фомічев зустрівся з керівником ТОВ «КІВАЧ»

Виконавчим комітетом Славутицької міської ради та окремо міським головою Юрієм Фомічевим неодноразово направлялись звернення до Державної екологічної інспекції столичного округу з питання дотримання природоохоронного законодавства ТОВ «КІВАЧ», що займається поводженням з небезпечними відходами, ...


Виконавчим комітетом Славутицької міської ради та окремо міським головою Юрієм Фомічевим неодноразово направлялись звернення до Державної екологічної інспекції столичного округу з питання дотримання природоохоронного законодавства ТОВ «КІВАЧ», що займається поводженням з небезпечними відходами, зокрема щодо інформування про продовження здійснення ТОВ «КІВАЧ» спалювання небезпечних відходів, що призводить до погіршення стану навколишнього середовища.


Ставилося питання щодо включення ТОВ «КІВАЧ» до Плану заходів державного контролю Державної екологічної інспекції України. 30 червня міський голова Юрій Фомічев зустрівся із директором ТОВ «КІВАЧ» Ігорем Плаксенком. У ході короткого діалогу було досягнуто порозуміння з обох сторін. Представник ТОВ «КІВАЧ» запевнив, що технологія спалення відходів удосконалюється, а якщо виникнуть якісь інциденти, то такі роботи одразу будуть припинені. Також Ігор Плаксенко заявив про намір перенести підприємство у Житомирську область, аби не спричиняти незручності жителям міста Славутича та навколишніх сіл.

За наявною на офіційному сайті Державної екологічної інспекції України інформацією, ТОВ «КІВАЧ» включено до Плану здійснення заходів державного контролю. Перевірка запланована на жовтень 2020 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: