Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З любов’ю до Славутича

Говорять, що жінка підкорює своєю красою, незважаючи навіть на вік. Так і наша Героїня, у повному розумінні цього слова. Надія Пилипівна Кайгородова… ЇЇ добрих справ не перелічити. А хіба це не геройство – народити і виховати 8 дітей?! Вона переконана, що не даремні були її безсонні материнські ночі. Як важко не було, а ...

 

Говорять, що жінка підкорює своєю красою, незважаючи навіть на вік. Так і наша Героїня, у повному розумінні цього слова.

Надія Пилипівна Кайгородова… ЇЇ добрих справ не перелічити. А хіба це не геройство – народити і виховати 8 дітей?! Вона переконана, що не даремні були її безсонні материнські ночі. Як важко не було, а всі діти виросли, отримали хорошу освіту і мають уже свої дружні родини. Нині в неї 18 внуків і 23 правнуки! Це правда, що старість її дома не застане, бо вона має в душі незвичайну енергію творчості і любові до життя, до родини, до Славутича!

Родом Надія Пилипівна із Новосибірської області, але вже понад 50 років живе в Україні. У неї природне бажання і потреба людини зробити свій внесок у благо Славутича. Бо тут живуть її три дочки з сім’ями, тут вона стояла у витоків народження хору ветеранів «Надія», який і сьогодні живе і поповнюється новими учасниками.

 

Разом із ветеранами ця Жінка посадила у нашому місті не одне дерево! Надія Пилипівна нагороджена трьома медалями «Материнська слава» 1–3 ступенів, орденом «Мати-героїня» та має понад 30 грамот і подяк за активну громадську позицію. У неї багато любимих занять. Одне з них – кулінарія! Вона часто пригощає друзів своїми смачними і запашними «фірмовими» млинцями, пирогами, булочками. А днями разом з подругою, також учасницею хору – Марією Гнатівною Журбою, передала Загальноміському бібліотечно-інформаційному центру понад 100 книг!

Щирі слова подяки Вам, сонячного довголіття, тепла і добра!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: