Завантаження ...

Робота в Чорнобильському заповіднику

Це доволі серйозне випробовування. Тут завжди вистачає ризиків: браконьєри, порушники кордонів, дикі звіри, надзвичайні ситуації, «гарячі точки» з підвищеним радіаційним фоном тощо. При всіх цих викликах у зоні відчуження на рівні з чоловіками працюють жінки, які гідно виконують всі поставлені завдання – як наукового характеру, так і суто природоохоронного. ...

 

Це доволі серйозне випробовування. Тут завжди вистачає ризиків: браконьєри, порушники кордонів, дикі звіри, надзвичайні ситуації, «гарячі точки» з підвищеним радіаційним фоном тощо.

При всіх цих викликах у зоні відчуження на рівні з чоловіками працюють жінки, які гідно виконують всі поставлені завдання – як наукового характеру, так і суто природоохоронного. І нічим не поступаються представникам сильної статі під час проведення рейдів, затримання правопорушників, обстеження лісових масивів та водойм, спостереження за мешканцями тваринного світу, проведення запланованих досліджень та керування БПЛА.


На фото: співробітниці відділу відтворення та збереження тваринного світу Оксана Красюн та відділу охорони державного заповідного фонду Ірина Примера під час затримання правопорушника в акваторії р. Прип’ять.

#Чорнобильськийзаповідник
#chornobyl_reserve
#Чернобыльскийзаповедник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия