Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КП "УЖКГ" інформує

Шановні Славутичани! У ході гідравлічних іспитів на одній з дільниць магістрального трубопроводу виявлений витік. Ремонт потребує земляних робіт з розкриттям проїжджої частини вулиці. У зв'язку зі скороченням повноважень міських органів МВС, дозвіл на вказані роботи видається в Києві. Мінімальний строк розгляду заявки на видачу дозволу – 10 робочих днів....

 

Шановні Славутичани!

У ході гідравлічних іспитів на одній з дільниць магістрального трубопроводу виявлений витік. Ремонт потребує земляних робіт з розкриттям проїжджої частини вулиці.


У зв'язку зі скороченням повноважень міських органів МВС, дозвіл на вказані роботи видається в Києві. Мінімальний строк розгляду заявки на видачу дозволу – 10 робочих днів. Заявка КП «УЖКГ» надана. Але до отримання дозволу проведення земляних робіт неможливо. На жаль дана ситуація не з вини підприємства переносить термін закінчення планово-попереджувальних робіт на магістральному трубопроводі на не визначений час.

До закінчення робіт, надання послуги гарячого водопостачання здійснюватися не буде. Про строки закінчення робіт і готовності надання послуги ГВС повідомить додатково.

З повагою адміністрація КП «УЖКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: