Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Славутич – місто для дитинства»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності. Діти – це головна радість і надія для батьків. Працівники Славутицький міський центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували невеличкий, яскравий святковий захід «Славутич – місто для дитинства». Під час заходу діти мали змогу ...

 
 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності. Діти – це головна радість і надія для батьків.

Працівники Славутицький міський центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували невеличкий, яскравий святковий захід «Славутич – місто для дитинства». Під час заходу діти мали змогу пофантазувати та на імпровізованій різнокольоровій карті нашого міста, вибрати собі будиночок і розмістити його у обраному кварталі Щастя,Миру, Добра, Єдності, Злагоди, Натхнення, Доброзичливості та Успіху. Також гарним та квітучим вдалося і «Дерево мрій», на якому діти занотували свої побажання, думки та мрії щодо того, яким вони бачать наше місто у майбутньому. Ось такі бажання висловили наші маленькі Славутичани: побільше музеїв; багато споруд; аквапарк; озеро у місті; сімейних розваг; квітів.

 
 

Також, кожна сім’я, яка потребує підтримки та сторонньої допомоги від соціальних працівників, в особистому порядку отримала продуктовий набір. Під час заходу підтримано продуктовими наборами 48 сімей. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками.

 
 

За надану підтримку для сімей та дітей, велику подяку висловлюємо благодійникам, а саме: дана допомога була надана зі збірки «Андріїв гріш», що діє під патронатом Блаженнішого Святослава, глави УГКЦ, та за підтримки Благодійного фонду «Карітас-Київ», а також ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: