Завантаження ...

Новини комунальних підприємств за 15 травня 2020

Дорожньо-експлуатаційним управлінням проводяться роботи по утриманню вулично-дорожньої мережі та внутрішньо-квартальних проїздів міста. Занижено пішохідні переходи біля шкіл №3 та 1, виконується ямковий ремонт по вул. Курчатова, проїзду Шкільний, проспекту Дружби Народів. Житлово-комунальний центр продовжує виконувати....

 

Дорожньо-експлуатаційним управлінням проводяться роботи по утриманню вулично-дорожньої мережі та внутрішньо-квартальних проїздів міста. Занижено пішохідні переходи біля шкіл №3 та 1, виконується ямковий ремонт по вул. Курчатова, проїзду Шкільний, проспекту Дружби Народів.

Житлово-комунальний центр продовжує виконувати роботи в будинках, що обслуговує. Замінено частини зливної труби та встановлено воронку для водовідведення з даху будинку Єреванського кварталу №3 (під’їзд №5), відновлено вимощення прибудинкової зони в Московському кварталі №4 (під’їзд №1 та 2), відремонтовано, пофарбовано ігрові елементи на дитячому майданчику Чернігівського кварталу № 15,16. Виготовлено та встановлено нові металеві двері з утеплювачем у тамбур до під’їзду №2 Вільнюського кварталу №50.

 


Замінені дерев'яні двері на металеві з утеплювачем до входу в під'їзд №2 Ризького кварталу №8. Відремонтована скатна покрівлі в Талліннському кварталі №11(під'їзд № 1,2), встановлено скатний козирок над лоджіями квартир у Добринінському кварталі №7.


 

Управління житлово-комунального господарства забезпечує гарячим водопостачанням житловий фонд міста. У зв’язку з продовженням карантину до 22.05.2020 року, графік ремонту обладнання теплових мереж та ЦТП було змінено. Підприємством завершено: поточний ремонт розподільчого пункту РП-4 та капітальний ремонт масляного вимикача ВПМП-10 РП-4 (Кленовий проїзд), фасадні роботи на ТП-32 (Печерський квартал). Укладено договір послуги з поводження з побутовими відходами. Виконуються фасадні роботи на ТП-10 (Бєлгородський квартал), ЦТП-6 (Загальноміський центр), ЦТП-5 (Тбіліський, Бакинський квартали); поточний ремонт ТП-24 (Вільнюський квартал), ТП-23 (Ризький квартал). Проводяться високовольтні випробування ТП-24, ТП-23.

Триває покіс трави, на загальноміських територіях висаджуються квіти.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия