Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Контрольні рівні потужності еквівалентної дози не перевищені

Радіаційна ситуація в зоні відчуження в районі пожежі, станом на 05.04.2020, 18:00 годину Враховуючи радіологічну значимість пожежі на території зони відчуження, посилено контроль за радіаційною ситуацією. В оперативному режимі проаналізовані дані щодо потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання в районі пожежі. Радіаційний фон у зоні ...

 
 

Радіаційна ситуація в зоні відчуження в районі пожежі, станом на 05.04.2020, 18:00 годину

Враховуючи радіологічну значимість пожежі на території зони відчуження, посилено контроль за радіаційною ситуацією. В оперативному режимі проаналізовані дані щодо потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання в районі пожежі. Радіаційний фон у зоні відчуження контролюється за допомогою автоматизованої системи контролю радіаційного стану (АСКРС) у безперервному режимі на 39 пунктах. Дані цілодобово надходять до диспетчерського центру раз на годину, а в умовах надзвичайної ситуації – раз на 2 хвилини.

 


Поблизу району пожежі розташовано 3 пункти АСКРС.

Рівні потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання за даними пунктів АСКРС в районі пожежі істотно не змінилися, коливання поточних значень знаходяться у звичних для кожного пункту межах.

Контрольні рівні потужності еквівалентної дози не перевищені.

Радіаційна ситуація знаходиться під контролем.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: