Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутицькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді працює «гаряча лінія».

Сюди можна звертатися за консультаціями та допомогою (закупівля продуктів, ліків, тощо) особам, що перебувають у складних життєвих обставинах. Телефон «гарячої лінії»: 2-11-15, 0993795817 працює у робочі дні з 09:00 до 16:00. Працівники центру здійснюють роботу і в режимі online. Сьогодні у групі ///

 

Сюди можна звертатися за консультаціями та допомогою (закупівля продуктів, ліків, тощо) особам, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Телефон «гарячої лінії»: 2-11-15, 0993795817 працює у робочі дні з 09:00 до 16:00.
Працівники центру здійснюють роботу і в режимі online.

Сьогодні у групі ризику знаходяться діти, батьки яких неналежним чином виконують свої батьківські обов'язки. Звертаємося до вас, шановні славутичани, у разі виявлення дітей чиї права порушуються батьками, надавати інформацію щодо таких сімей працівникам центру у телефонному режимі або на електронну адресу: csssdm@slav.gov.ua.

Звертаємося і до батьків, сьогодні у вас є можливість набагато більше приділити уваги дітям: вчити разом уроки, займатися господарством, творчістю, розвивати ігрову діяльність, соціальні навички. Сподіваємося, що час проведений у сімейному колі сприятиме всебічному розвитку ваших дітей.

Інформацію та рекомендації для батьків щодо планування дозвілля для дітей, на період карантину, можна переглянути на офіційній сторінці центру у соціальній мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/SMCSSSDM/.

У цей нелегкий час просимо вас відповідально ставитися до власного стану здоров'я та здоров'я своїх близьких. Бережіть себе та своїх дітей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: