Завантаження ...

ПОНТОНИ-ПРИЧАЛИ ГОТОВІ

В умовах жорсткого карантину, з дотриманням всіх вимог безпеки, в Заповіднику продовжуються роботи зі створення та облаштування об’єктів туристичної інфраструктури для водного туризму. Це передбачено відповідними заходами на виконання Указу Президента України від 10 липня 2019 року №512 /2019 «Про деякі питання розвитку територій, що зазнали ....

 
В умовах жорсткого карантину, з дотриманням всіх вимог безпеки, в Заповіднику продовжуються роботи зі створення та облаштування об’єктів туристичної інфраструктури для водного туризму.

Це передбачено відповідними заходами на виконання Указу Президента України від 10 липня 2019 року №512 /2019 «Про деякі питання розвитку територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Туристичні маршрути планують відкрити по річках Прип’ять і Уж.

 

Одним з логістичних елементів для проведення екскурсій по водних артеріях зони є спеціальні понтони-причали, які співробітники Заповідника змайстрували власними руками. А на днях – спустили їх на воду, закріпивши біля берега.

Проте понтони будуть використовуватись не лише для потреб потенційних туристів, але й для здійснення охоронних та превентивних заходів на водних об'єктах Чорнобильського Заповідника.

 

#Чорнобильськийзаповідник
#chornobyl_reserve
#Чернобыльскийзаповедник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия