Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліція Славутича наголошує

Поліція Славутича наголошує жителям міста про обов’язкове дотримання умов карантину Крім фінансового покарання славутичани повинні усвідомити, що не припиняючи свою діяльність, вони приймають безвідповідальні рішення, чим наражають інших людей на небезпеку зараження коронавірусом. Щодо таких осіб працівники поліції приймали...

 
Поліція Славутича наголошує жителям міста про обов’язкове дотримання умов карантину

Крім фінансового покарання славутичани повинні усвідомити, що не припиняючи свою діяльність, вони приймають безвідповідальні рішення, чим наражають інших людей на небезпеку зараження коронавірусом.

Щодо таких осіб працівники поліції приймали та будуть приймати жорсткі рішення, щоб попередити та не допустити поширення небезпечної інфекції.

Шановні громадяни! Поліція вкотре звертається до Вас з проханням суворо дотримуватись умов карантину. Будьте свідомими! Пам’ятайте, що саме від Ваших дій залежить життя та здоров’я інших людей. Бережіть один одного і при можливості залишайтеся вдома.

А поліцейські продовжують працювати у посиленому варіанті несення служби. У межах наданих їм повноважень, забезпечують виконання необхідних профілактичних та карантинних заходів.


Будьте здорові!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: