Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

БТІ інформує про послуги в режимі онлайн

Шановні клієнти! Нагадуємо, що з метою підвищення якості надання послуг та зручності користувачів послуг департамент БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ тимчасово працює лише в режимі онлайн. Департамент БТІ надає наступні послуги: проведення інвентаризації нерухомого майна; виготовлення технічних паспортів на нерухоме майно; надання довідок про...

 

Шановні клієнти! Нагадуємо, що з метою підвищення якості надання послуг та зручності користувачів послуг департамент БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ тимчасово працює лише в режимі онлайн.

Департамент БТІ надає наступні послуги: проведення інвентаризації нерухомого майна; виготовлення технічних паспортів на нерухоме майно; надання довідок про опалювальну площу; надання довідок про поділ-виділ майна; надання довідок про забудову.
Отримати консультацію, замовити послуги з технічної інвентаризації, поставити питання щодо умов, термінів і вартості послуг можна за телефоном (вайбер) (050) 758 69 07, начальник департаменту БТІ Світлана Олександрівна Тимофєєва.

Сподіваємося на розуміння! Бажаємо здоров'я! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: