Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У зоні відчуження готуються до пожежонебезпечного сезону

Під час робочої поїздки до зони відчуження т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova) разом з керівництвом ДСП «Північна Пуща» оглянули у Дитятківському лісництві створення мінералізованих смуг по периметру зони відчуження та ознайомилися із загальним станом виконання комплексу робіт з підготування до пожеженебезпечного ....

 

Під час робочої поїздки до зони відчуження т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova) разом з керівництвом ДСП «Північна Пуща» оглянули у Дитятківському лісництві створення мінералізованих смуг по периметру зони відчуження та ознайомилися із загальним станом виконання комплексу робіт з підготування до пожеженебезпечного періоду.

 


«Вчасне підготування до пожежонебезпечного сезону дозволить нам створити передумови для оперативного реагування на виникнення займань на цій території. Адже зелені насадження зони відчуження − це бар'єр на шляху винесення радіонуклідів за її межі, і ми маємо дбати про «зелену огорожу» зони відчуження», – наголосила т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова.
 

 

Директор ДСП «Північна Пуща» Роман Кізюн проінформував про виконання робіт з підготування до пожежонебезпечного сезону.

«Ця зима виявилася дуже сухою, і першочерговим завданням є виконання робіт, які допоможуть мінімізувати та локалізувати пожежі у зоні відчуження. Зокрема, розчищення доріг дозволить швидко доїхати до місця займання, а протипожежні розриви та мінералізовані смуги стануть бар'єрами на шляху поширення вогню», − повідомив директор ДСП «Північна Пуща».
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: