Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Будні комунальних підприємств

Щодня комунальні підприємства працюють для комфорту славутичан. КП «Славутич-Тепломережі» здійснює технічний огляд внутрішньобудинкових систем опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення у Бєлгородському та Вільнюському кварталах. Бригада КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» продовжує ...

 



Щодня комунальні підприємства працюють для комфорту славутичан.


КП «Славутич-Тепломережі» здійснює технічний огляд внутрішньобудинкових систем опалення, гарячого і холодного водопостачання та водовідведення у Бєлгородському та Вільнюському кварталах.

Бригада КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» продовжує очищення колодязів зливоприймачів, а їх у місті нараховується 660. Вже проведені роботи по проспекту Героїв Чорнобиля, вул. Героїв Дніпра, Чернігівській, Фестивальній та Невській вулицях.

КП «УЖКГ» проводить поточні ремонти теплових пунктів, циркулярного насосу (Київський квартал, ЦТП 2), тривають роботи у залі урочистих подій та у 3 під’їзді Московського кварталу, 1.

 



У лютому 2020 року КП «Житлово-комунальний центр» разом з ТОВ «Дезсервіс Славутич» проведуть дезінсекцію та дератизацію у Чернігвському, Невському та Вільнюському кварталах, в цілях запобігання поширення інфекційних хвороб, переносником яких є гризуни та паразитичні комахи.

Підсумовуючи 2019 рік ЖКЦ повідомляє, що до диспетчерської служби (т. 2-15-81), що цілодобово працює та приймає заяви від мешканців міста, надійшло 12 110 звернень. Відділом з утримання та експлуатації багатоквартирних будинків розроблено 392 проектно-кошторисні документації, з яких виконано 70 % поточних ремонтів. Юридичною службою активізована робота з боржниками. До суду подано позовних заяв на 348 448,35 грн, судами задоволено стягнення заборгованості на суму 282 401,23 грн.

 



Дякуємо комунальним підприємствам за роботу і пам’ятаємо, що належне надання житлово-комунальних послуг залежить і від вчасної сплати за них жителями міста.

#Відділінформації #новини_комунальних_підприємств

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: