Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Форум з обміну досвідом

Наприкінці січня на початку лютого фахівці Соціально-психологічного центру м. Славутич приймали участь у форумі з метою обміну досвідом для громад які беруть учать у проекті "Підтримка реінтеграції ветеранів на сході України та їх сімей", який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування ...

 

Наприкінці січня на початку лютого фахівці Соціально-психологічного центру м. Славутич приймали участь у форумі з метою обміну досвідом для громад які беруть учать у проекті "Підтримка реінтеграції ветеранів на сході України та їх сімей", який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу.

28 представників громад обмінювались досвідом, обговорювали проблеми, такі як: втрата мотивації в проектних командах, складність у залученні людей до заходів, зокрема ветеранів бойових дій, а також створення позитивного образу ветерана на державному рівні.
 

 


Представники громад зауважили, що всі стикаються зі схожими проблемами і це нормально, і разом можливо знайти нові рішення. Кожна громада підготувала змістовну та дуже цікаву презентацію свого проекту. Учасники форуму обмінювались ідеями та своїм унікальним баченням роботи.

Форум з обміну досвідом - це унікальна можливість вийти зі своєї професійної "бульбашки" і почерпнути корисні ідеї.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: