Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ТРОЄ В ЗОНІ, НЕ РАХУЮЧИ… ОХОРОНИ

Легкий сніжок, який на минулому тижні притрусив територію Чорнобильського заповідника, дозволив вранці співробітникам державної охорони відстежити за слідами ще одну групу порушників . Двоє молодих чоловіків та одна дівчина, пройшовши, судячи з усього, чималий кілометраж у зоні відчуження, на ночівлю зупинились у ...

 

Легкий сніжок, який на минулому тижні притрусив територію Чорнобильського заповідника, дозволив  вранці співробітникам державної охорони відстежити за слідами ще одну групу порушників .

Двоє молодих чоловіків та одна дівчина, пройшовши, судячи з усього, чималий кілометраж у зоні відчуження, на ночівлю зупинились у старій хаті відселеного села. Вони навіть затопили піч, хоча й мали з собою спальники. Там їх і затримали співробітники відділу державної охорони природно-заповідного фонду та передали поліцейським, які склали на порушників протокол за ст. 46-1 КУпАП (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення).

Заповідна територія – не місце для вільних прогулянок. Особливо, якщо вона забруднена радіонуклідами й може становити небезпеку, в першу чергу, для самих любителів чорнобильського адреналіну.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: