Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Психологія для військовослужбовців: тренінг самовдосконалення особистості

В Соціально-психологічному центрі м. Славутич продовжується проведення тренінгів різноманітної тематики для військовослужбовців Національної гвардії України. Чергове заняття було присвячене такій важливій темі, як «Самовдосконалення особистості». В ході тренінгу учасники індивідуально ....

 

В Соціально-психологічному центрі м. Славутич продовжується проведення тренінгів різноманітної тематики для військовослужбовців Національної гвардії України. Чергове заняття було присвячене такій важливій темі, як «Самовдосконалення особистості». В ході тренінгу учасники індивідуально визначили напрямок, яким вони розвиваються, рухаючись життєвим шляхом.

Наступний етап – створення психологічного портрету військовослужбовця з використанням метафоричних асоціативних карток. Завдання виконувалось у два етапи: індивідуально та в малих групах, після чого відбулось загальне обговорення отриманого результату. Наприкінці учасники тренінгу розглянули філософію долання життєвих складнощів та негативних подій.

Отриманий досвід військовослужбовці зможуть застосовувати як при виконанні своїх професійних обов’язків, так і у звичайних життєвих ситуаціях.

Юрій Акименко,
кандидат психологічних наук,
тренер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: