Завантаження ...

Віcті з прокуратури

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження відносно місцевого мешканця Славутича за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 126-1 («домашнє насильство») КК України. Слідством встановлено, що зловмисник умисно...

 

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури скеровано до суду кримінальне провадження відносно місцевого мешканця Славутича за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 126-1 («домашнє насильство») КК України. Слідством встановлено, що зловмисник умисно систематично словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував.

Крім того, чоловік тричі протягом року притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП), проте складені адмінпротоколи не вплинули на підозрюваного і не змінили його поведінку стосовно дружини. За результатами судового розгляду Славутицьким міським судом Київської області винесено вирок та засуджено чоловіка до 240 годин громадських робіт».


О. ЧЕМЕРИС,
начальник Славутицького відділу
Броварської місцевої прокуратури 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия