Завантаження ...

Спорт

Художня гімнастика У Тбіліському ФОКу «Грація» 16 листопада відбувся Відкритий чемпіонат міста з художньої гімнастики «Чарівна осінь Славутича». Більше ста дівчат з 4-х до 14-ти років із Баришівки, Березані, Києва, Славутича, Українки, Чернігова взяли участь у змаганнях із цього красивого виду спорту. Як правило...

 
 
Художня гімнастика

У Тбіліському ФОКу «Грація» 16 листопада відбувся Відкритий чемпіонат міста з художньої гімнастики «Чарівна осінь Славутича». Більше ста дівчат з 4-х до 14-ти років із Баришівки, Березані, Києва, Славутича, Українки, Чернігова взяли участь у змаганнях із цього красивого виду спорту. Як правило, на турнірах із гімнастики завжди велика конкуренція, запекла боротьба, яка до останнього триває не лише за призові місця. А кожен турнір дозволяє гімнасткам збагатитись досвідом, навчитися чогось нового один в одного.

 

Вітаємо славутицьких гімнасток Юлію Білоцьку, Діану Джулакян, Марію Максименко, Вікторію Мишко, Карину Чистякову за кращий результат у своїй віковій категорії! Тренує наших юних гімнасток майстер спорту України, суддя національної категорії Наталія Кабак.

Важка атлетика

Минулого тижня спортсмени славутицької КДЮСШ взяли участь у чемпіонаті ЦР ГО «ВФСТ «Україна» з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та 17 років. Славутич представляло 20 спортсменів. За підсумками турніру 1-ші місця в своїх вагових категоріях до 15 років посіли: Богдан та Роман Грабовські, Вікторія Карпець, Владислав Овчаренко, Владислав Юхновець. Також Владислав Овчаренко вперше виконав норму кандидата в майстри спорту, а Владислав Юхновець – норматив першого спортивного розряду. 2-гі місця серед юнаків до 17 роківпосіли Назар Коляда, Максим Ткаченко, Ярослав Федченко та Максим Хропатий.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия