Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини спорту за жовтень 2019

Важка атлетика З 8 по 12 жовтня в с. Поляна Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів до 15 років. У складі збірної команди Київської області гідно виступили вихованці КДЮСШ Славутича Владислав Овчаренко і Владислав Юхновець. Здійснивши п’ять підходів із шести...

Важка атлетика

З 8 по 12 жовтня в с. Поляна Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед спортсменів до 15 років. У складі збірної команди Київської області гідно виступили вихованці КДЮСШ Славутича Владислав Овчаренко і Владислав Юхновець. Здійснивши п’ять підходів із шести, хлопці зайняли 3-є місце у ваговій категорії до 67 кг із сумою двоборства 211 кг (ривок 96 + поштовх 115) і 4-е місце у ваговій категорії до 73 кг з результатом 181 кг (80 + 101).
Вітаємо спортсменів та їх тренерів-викладачів Юрія Каленського і Геннадія Зубця! Бажаємо подальших успіхів!

 

Футзал (дівчата)

27 жовтня в Києві відбувся ІІ тур чемпіонату Київської області з футзалу серед команд дівчат U-15 та U-17 сезону 2019/2020 р. У чемпіонаті взяли участь команди з Київщини: ПФК «Рось» (м. Біла Церква), «КЗБРР ДЮСШ» (с. Красилівка), «Академія AG – Ірпінська ДЮСШ» (м. Ірпінь), СК «Вертикаль» (м. Обухів), «КДЮСШ «Олімп» та «КДЮСШ «Олімп−2» (м. Славутич). За підсумками II туру чемпіонату збірні команди міста − «КДЮСШ «Олімп» (дівчата 2004−2006 рр.н.) та «КДЮСШ «Олімп−2» (дівчата 2008−2010 рр.н. − у турнірних таблицях посіли перші місця! Вітаємо з перемогою спортсменок та тренерів-викладачів Вікторію Мекшун та Володимира Панченка!

Бокс

З 21 по 27 жовтня в м. Бердянськ відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків 2006−2007 рр.н.
У змаганнях брали участь вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Єфрем Кудрін і Данило Рибченко. Тренер – Ігор Глущенко. Чемпіоном України у ваговій категорії до 50 кг став Єфрем Кудрін, срібним призером у ваговій категорії до 65 кг –Данило Рибченко.



Вітаємо та бажаємо подальших перемог!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: