Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Форум Складчина - ваш надійний помічник у самоосвіті

Ми живемо в економічно нестабільні часи, але це не повинно обмежувати нас в саморозвитку і отриманні нових знань. Поява Інтернету вивела освіту на новий рівень, зараз нема потреби в тому, аби витрачати купу часу на відвідування спеціальних учбових закладів, де подається іноді...

Ми живемо в економічно нестабільні часи, але це не повинно обмежувати нас в саморозвитку і отриманні нових знань. Поява Інтернету вивела освіту на новий рівень, зараз нема потреби в тому, аби витрачати купу часу на відвідування спеціальних учбових закладів, де подається іноді досить сумнівна і неактуальна інформація.


Тепер всі необхідні знання можна отримати самостійно, зі значною економією дорогоцінного часу і грошей. Звісно, за корисну і цінну інформацію доводиться платити, але навіть платні курси і уроки можна придбати значно дешевше, якщо вчасно скористатись можливостями форуму спільних покупок Складчина.

Як працює форум Складчина?

Користування форумом має свої явні вигоди:

• відчутно економить фінанси;
• знижує часові затрати;
• допомагає познайомитись з однодумцями.
 

Система зроблена так, що нею користуватись зможе будь-хто, вона зручна і інтуїтивно зрозуміла. Спочатку треба створити тему, вона повинна мати назву інфопродукту, який ви хочете придбати вскладчину. Після цього дається певна кількість часу, щоб всі бажаючі змогли доєднатись до покупки, зазвичай на це йде від одного тижня до кількох місяців, залежно від популярності уроку чи курсу. Коли всі бажаючі підтвердили свою участь, організатор висилає реквізити для оплати частини від загальної вартості, зазвичай для цього використовується система Яндекс.Гроші або WebMoney. 


Коли всі все оплатили, організатор купляє інфопродукт і відкриває до нього доступ тим, хто його замовляв. Тема переводиться в статус "Куплено", а це значить, що курс придбаний і оприлюднений для учасників цієї складчини. Тим не менш, це не значить, що тема закривається, в ній можна вести обговорення, ділитись враженнями і відгуками відносно цього продукту.
 

Найчастіше люди потрапляють на форум, вже маючи чітке уявлення відносно того, що вони хочуть купити, тому перш ніж створювати нову тему, варто скористатись пошуком і перевірити, чи не було її раніше в тематичному розділі. Функція "Пошук" тут працює коректно і безвідмовно, розташована вона в верхньому куті справа. Найкраще шукати по прізвищу автора або по точній назві курсу. Якщо пошук нічого не дав, тоді можна сміливо створювати нову тему. Для початку слід ознайомитись з правилами, за якими функціонує форум, щоб зекономити час і отримати бажаний результат. 


Тут все продумано до дрібниць, тому ви можете з впевненістю створювати теми і організовувати спільні покупки, не ризикуючи своїми грошима. Від користування Складчиною ви отримаєте лише позитивні емоції, якщо першочергово ознайомитесь з рекомендаціями і будете чітко розуміти, як це працює, для цього у нас є окрема тема - https://www.skladchina.biz/threads/chto-ehto-za-sajt-kak-poluchit-to-chto-ja-ischu.21168/?from=0209. Форум Складчина - це ваша чудова нагода отримати максимум корисної інформації з мінімальними фінансовими витратами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: