Завантаження ...

День Державного Прапора України 2019

Ранком 23 серпня на Центральній площі міста жителі зібралися на урочисту церемонію підняття прапора з нагоди Дня Державного Прапора України. Підняття прапора супроводжувалося Гімном України у виконанні оркестру військової частини №3041 Національної гвардії України. ...

Ранком 23 серпня на Центральній площі міста жителі зібралися на урочисту церемонію підняття прапора з нагоди Дня Державного Прапора України. 
Підняття прапора супроводжувалося Гімном України у виконанні оркестру військової частини №3041 Національної гвардії України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО. З вітальними словами до присутніх звернулися голова комісії Київської області з питань децентралізації місцевого самоврядування і адміндержустрою, депутат Київської обласної ради, керівник Офісу реформ Київської області Володимир Удовиченко та командир військової частини №3041 Юрій Піндак. 

Родзинкою заходу стало музичне привітання від оркестру нацгвардійців в/частини. На завершення відбулося покладання квітів до погруддя Тараса Шевченка та до пам’ятних дощок героїв славутичан, які загинули в зоні бойових дій. А ввечері славутичани влаштували святковий автомотовелопробіг містом.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия