Завантаження ...

Енергокооператив «СонячнеМісто» запускає краудфандинг 15 серпня!

Після довгої підготовки, розрахунків, перевірок, походів за технічними умовами та інших процедур нарешті маємо для вас хороші новини – ми розпочинаємо краудфандингову кампанію проекту! Із 15 серпня кожен зможе придбати паї «СонячногоМіста» і стати співвласником сонячної...

 
 

Після довгої підготовки, розрахунків, перевірок, походів за технічними умовами та інших процедур нарешті маємо для вас хороші новини – ми розпочинаємо краудфандингову кампанію проекту!

Із 15 серпня кожен зможе придбати паї «СонячногоМіста» і стати співвласником сонячної електростанції та інвестором енергетичного сектору. І все це – при мінімальному внеску всього в 1000 євро. «СонячнеМісто» – це муніципальний енергокооператив у місті енергетиків Славутичі. Після збору коштів ми розташуємо свою сонячну електростанцію на трьох муніципальних дахах у місті, а інвестори матимуть змогу отримувати прибуток від продажу електроенергії завдяки «зеленому тарифу».

Громадянин-інвестор

Наша особливість полягає в тому, що ми надаємо можливість стати інвестором усім охочим – саме тому ми встановили низьку вартість одного паю – всього 1000 євро. Ми вважаємо, що внутрішній малий вкладник є настільки важливим, як і великий інвестор. Тому «СонячнеМісто» надає можливість якомога ширшому колу громадян скористатись «зеленим тарифом» і будувати народну енергетику.

Два тижні славутичан

Енергетичний кооператив розташує свою сонячну електростанцію на 3-х муніципальних дахах у місті енергетиків Славутичі. Саме тому ми надаємо першочергове право інвестувати мешканцям цієї чудової громади. Охочі з інших міст зможуть придбати паї з 29 серпня 2019 року. Протее вже зараз можна записуватися в реєстр «ранніх пташок», щоби першими отримати можливість інвестувати.

Фінансові деталі

Фінансові деталі роботи кооперативу (фінплан, скільки можна заробити при різних розмірах інвестицій) ми оприлюднимо з 12 серпня 2019 року для «ранніх пташок», а також публічно на сайті «СонячногоМіста» з 15 серпня. Крім того, ми детально обговорюватимемо економіку проекту під час презентацій. Перша презентація у Славутичі відбудеться 15 серпня о 19 годині на 2-му поверсі ресторану “Старий Таллін”, у Києві – 3 вересня.

Джерело: http://solartown.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия