Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкрита першість КДЮСШ м. Славутич

Перевівши подих та вислухавши від тренера все те, що він про них думає, дівчата спробували підняти свій авторитет в очах тренера та показати, що не даремно ходять на тренування і почали прораховувати всі дії суперників. Найвдалішою була робота зв’язки Кузнєцова – Щербина за 10 хвилин вони забили 7 м’ячів.

08 лютого 2013 року в м. Славутичі в приміщенні СК «Олімпієць» пройшли змагання з футзалу серед команд дівчат 2001-2002 р.н. та молодше

В змаганнях планувало прийняти участь 5 команд.

1. «КДЮСШ» м. Славутич

2. «Спартак » м. Чернігів

3. «Спартак-2» м. Городня

4. «КДЮСШ - Олімп» м. Славутич

5. «Граніт» Шкарівка Білоцерківський р-н

Але з технічних причин команда «Граніт» не змогла доїхати до місця змагань. Тому в боротьбу вступили чотири команди. Ігри проходили за коловою схемою кожен з кожним. Гра тривала 2 тайми по 20 хв. Наше місто представляли дві команди «КДЮСШ» та «КДЮСШ - Олімп», що складалась здебільшого з гравців 2004 р.н. то ж для багатьох з них це були перші змагання.

Початок змагань відкрила гра між командами «КДЮСШ» та «Спартак-2». Оскільки суперники вже зустрічалися до цього два рази і обидва рази перемагала з рахунком 1-0 команда «Спартак-2» з м. Городня. Тож настрій був тільки перемагати. Перший гол, як і годиться забила капітан нашої команди Кузнєцова Ліза яка ще потім 6 разів відзначилася голами у ворота суперників. Також по два голи забили Щербина Даша та Коваленко Альона. Наступна гра між командами «Спартак» з Чернігова та «КДЮСШ - Олімп» теж мала бути цікавою, адже наші дівчата хоча і були ще досить малі та хотіли дати бій своєму супернику. Чернігівки відразу кинулися забивати атакувати наші ворота не давши Славутичанкам навіть перевести дух від перших атак і це дало свої результати вже через 10 хвилин гри рахунок був 4-0 не на нашу користь. Та це тільки додало спонукало знову і знову наших дівчат йти вперед. Особливо виділялися дві спортсменки: Шапар Луїза та Рождественская Настя корі забивши по черзі три м’ячі скоротили відрив до одного м’яча. А от після перерви все знову продовжилось як і в першому таймі тільки нам забити не вдалося. Загальний рахунок 8-3. Видовищною вдалася гра і команд «Спартак» та «Спартак-2» дівчата обох команд жадали тільки перемоги та сильнішими виявилися дівчата команди «Спартак». Рахунок 4-2.

Гра за 3-4 місце виявилась дуже напруженою і знову молоді вихованки Славутицького футзалу змогли дати бій. Кожин з таймів дівчата закінчили однаково з рахунком 2-1 на користь дівчат з Городні. Голами відзначилися Шапар Л-1, Рождественская Н-1. До речі Настя 5 разів перегравши 2-3 захисників виходила віч на віч з воротарем не могла забити м’яч в ворота (не вистачало сили удару, адже їй всього 9 років). Загальний рахунок 4-2.

Фінальна гра за 1-2 місце повинна була бути цікавою, адже Чернігівські дівчата завжди були добре підготовлені, як фізично так і технічно і це вони показали під час всіх ігор. З перших хвилин Чернігівки пішли в атаку чим викликали паніку в нашій команді і ми пропустили швидкий м’яч та він виявився першим і останнім. Перевівши подих та вислухавши від тренера все те, що він про них думає, дівчата спробували підняти свій авторитет в очах тренера та показати, що не даремно ходять на тренування і почали прораховувати всі дії суперників. Найвдалішою була робота зв’язки Кузнєцова – Щербина за 10 хвилин вони забили 7 м’ячів. А відчувши паніку в команді суперників довели гру до перемоги. Таким чином відстоявши титул Чемпіона міста Славутич з футзалу серед команд дівчат 2001 – 2002 р.н.

Кращими гравцями в командах стали:

1. Коваленко Альона - «КДЮСШ» м. Славутич

2. Мінута Валерія - «Спартак » м. Чернігів

3. Рассол Марія - «Спартак-2» м. Городня

4. Рождественская Настя - «КДЮСШ - Олімп» м. Славутич



Кращий воротар змагань – Голубцова Анна - Славутич

Кращий нападник змагань – Марщак Каріна - Городня

Кращий захисник змагань – Бурба Настя - Чернігів

Кращий бомбардир змагань – Кузнєцова Ліза ( 23 м’яча ) - Славутич

Дякуємо за допомогу в проведенні змагань Голові Федерації Футболу м. Славутич – Копич О.О. та директору БК «Славутич» - Фомічову Ю.К.

Панченко Владимир, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: