Завантаження ...

Ні наркотикам! Обери життя!

08 листопада 2019 року в актовій залі Славутицького ліцею відбувся міський конкурс соціальної реклами «Ні наркотикам! Обери життя!» Проведення конкурсу має на меті: підвищення інформованості молоді з питань профілактики наркоманії; формування негативного ставлення до немедичного використання...

08 листопада 2019 року в актовій залі Славутицького ліцею відбувся міський конкурс соціальної реклами «Ні наркотикам! Обери життя!»

Проведення конкурсу має на меті: підвищення інформованості молоді з питань профілактики наркоманії; формування негативного ставлення до немедичного використання наркотичних речовин; привернення уваги до проблеми наркоманії в місті Славутич; пропагування здорового способу життя через уявлення самої молоді про здоровий спосіб життя; формування свідомого ставлення до власного здоров’я, збереження свого життя як умови успіху в майбутньому.

З 11 листопада 2019 року, міським методичним центром буде організована пересувна експозиція конкурсних робіт, з якою можуть ознайомитися учасники освітнього процесу усіх закладів загальної середньої освіти міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия